Κατέληξε το 10 μηνών βρέφος από τη Ρόδο που πνίγηκε με την τροφή του
αγαπημένα σου στη Google
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του βρέφους ηλικίας 10 μηνών, το οποίο είχε υποστεί πνιγμονή και διακομίστηκε αεροπορικώς από τη Ρόδο στην Αθήνα για εξειδικευμένη νοσηλεία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί το βράδυ της Πέμπτης, όταν το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρόδου έπειτα από πνιγμονή κατά τη διάρκεια σίτισης. Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το ξένο σώμα από τον αεραγωγό του και να το επαναφέρουν, ωστόσο η παρατεταμένη έλλειψη οξυγόνου είχε επιβαρύνει καθοριστικά την κατάστασή του.
Εξαιτίας της κρισιμότητας της υγείας του, αποφασίστηκε η άμεση αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τις προσπάθειες που συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της διακομιδής και μετά την άφιξή του, το βρέφος υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα.
Πηγή: protothema.gr
-
06 Αυγουστου 2026, 07:07Καλύτερη η εικόνα στην πυρκαγιά στο Καρύδι Σητείας-Ήχησε το 112 -
05 Αυγουστου 2026, 15:10Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πνευμονολόγος Πάνος Μαματζάκης -
06 Αυγουστου 2026, 07:43Ρέθυμνο: Κλειστά από 10 έως 23 Αυγούστου τα λογιστικά γραφεία -
05 Αυγουστου 2026, 15:40Ολοκληρώνεται η κατάθεση αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για voucher για ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑμεΑ και Παιδικούς Σταθμούς -
06 Αυγουστου 2026, 09:05Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Ποιοι γιορτάζουν-Η ευλογία των σταφυλιών και η νηστεία -
05 Αυγουστου 2026, 17:21Έπεσαν οι υπογραφές με την Meridiam για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου -Μία από τις 8 «ενεργειακές λεωφόρους» της Κομισιόν
