Κατέρρευσε η οροφή δημοτικού σχολείου - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, όταν μέρος της οροφής κατέρρευσε μέσα σε σχολική αίθουσα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Σπύρος Μαρίνης, σχολίασε το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook:
«Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό κατάρρευσης σε σχολική τάξη με κίνδυνο τη ζωή των μαθητών μας. Η απαξίωση των σχολικών υποδομών και η λογική του κόστους μέσα από την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες συντήρησης και ασφάλειας των σχολείων είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Αυτή είναι η ''αξιολόγηση'' που γίνεται κάθε μέρα στη κυβερνητική πολιτική.
Αυτά τα μεγάλα προβλήματα επιχειρεί να συγκαλύψει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας στοχοποιώντας τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές, δημόσιο και δωρεάν που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει».
-
12 Μαΐου 2025, 08:14Μεσαρά: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός άντρας σε τροχαίο
-
12 Μαΐου 2025, 08:50Τροχαίο με το "καλημέρα" στο Ηράκλειο (φωτο)
-
11 Μαΐου 2025, 14:00Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή μήπως να το δούμε λίγο πιο εκκλησιαστικά;
-
12 Μαΐου 2025, 17:00Την ερχόμενη εβδομάδα Σύνοδος για την εκλογή Μητροπολίτη στα Χανιά;-Το Σάββατο το μνημόσυνο του μακαριστού Δαμασκηνού
-
12 Μαΐου 2025, 09:45Με μια όμορφη γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδι, ποίηση και λογοτεχνία, τίμησαν στο Αλάγνι τη γιορτή της Μητέρας (Φωτο & Βίντεο)
-
11 Μαΐου 2025, 12:20Ηράκλειο: Εντυπωσιακές... πτήσεις για εκατοντάδες πολίτες με τους προσομοιωτές των F16 και F35 (Φωτο + Βίντεο)