Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο για βιασμό της 7χρονης ανιψιάς του

Κάθειρξη 25 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στις Σέρρες σε έναν 64χρονο για βιασμό και πορνογραφία με θύμα την ανήλικη ανιψιά του. Η ίδια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον θείο της δύο φορές σε διάστημα τριών ημερών.
Ο 64χρονος άνδρας καταδικάστηκε σήμερα (27.03.2025) από το δικαστήριο στις Σέρρες, έπειτα από καταγγελία της ανιψιάς του για βιασμό της όταν ήταν 7 ετών και επιπλέον τη φωτογράφισε γυμνή.
Οι πράξεις, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβησαν το 2013, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο κατηγορούμενος πρόσεχε την ανιψιά του και το αδελφάκι της, επειδή απουσίαζαν από το σπίτι οι γονείς τους. Η ίδια κατήγγειλε ότι βιάστηκε δύο φορές σε διάστημα τριών ημερών.
Πέρασαν 10 χρόνια, ώσπου το 2023 η παθούσα αποφάσισε να καταγγείλει όσα είχε βιώσει στα χέρια του θείου της (ετεροθαλούς αδελφού του πατέρα της).
Με ομόφωνη απόφαση, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, όπως επίσης για παιδική πορνογραφία.
Ανασκευάζοντας όσα είχε πει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο 64χρονος αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις, αποδίδοντας την καταγγελία σε «σκευωρία» από την οικογένεια της ανήλικης με σκοπό να αποσπάσουν περιουσιακά του στοιχεία.
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου οδηγήθηκε στις φυλακές.
-
26 Απριλιου 2025, 12:00Η πλήρωση της μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου με μεταθετό
-
27 Απριλιου 2025, 21:34Άκης Τσελέντης για Βούτες: Υπάρχουν πολλά μικρά μη ενεργά ρήγματα στην περιοχή
-
26 Απριλιου 2025, 17:56Big Brother: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι
-
27 Απριλιου 2025, 09:56Ηράκλειο: Ανακατάληψη εκ νέου του “Ευαγγελισμού” – Ο λόγος που προηγήθηκε η εκκένωση
-
27 Απριλιου 2025, 07:05Ηράκλειο: Ολική η καταστροφή στα αμπέλια όπου έπεσε χαλάζι-Σε απόγνωση αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί (Φωτο)
-
27 Απριλιου 2025, 20:40Βούτες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αυτοψίας – Αύριο τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα (Βίντεο + Φωτο)