Κερατσίνι: 43χρονος βίασε και στη συνέχεια μαχαίρωσε τη γυναίκα του

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Κερατσίνι με θύμα μια 45χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε πως ο 43χρονος σύζυγός της την τραυμάτισε με μαχαίρι αφού πρώτα τη βίασε και την ξυλοκόπησε.
Ολα έγιναν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να μαλώνει μέσα στο διαμέρισμα τους επί της οδού Σηστού. Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει η 45χρονη, ο σύζυγός της την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια την έβρισε και την ξυλοκόπησε.
Ο 43χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τη γυναίκα στο λαιμό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η 45χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.
Το θύμα φέρει εκδορές στο λαιμό ενώ σε βάρος του 43χρονου συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, βιασμό και ξυλοδαρμό.
-
31 Μαΐου 2023, 12:42Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στην υπόθεση της 48χρονης Ελένης που αγνοούνταν
-
31 Μαΐου 2023, 07:00Άγιος Σύλλας: Ενας αγωγός που περνά κάτω από τα θεμέλια σπιτιού προκάλεσε οργή και... ένταση στη Λότζια!
-
31 Μαΐου 2023, 22:19Χερσόνησος: Αγνοούνται 2 άνδρες που επέβαιναν σε λέμβο- Σε εξέλιξη έρευνα του Λιμενικού
-
01 Ιουνιου 2023, 07:05Hράκλειο: Δρομολογούνται οι εργασίες για το Open mall - Πότε θα είναι έτοιμο
-
31 Μαΐου 2023, 19:04Ηράκλειο: Η μεγάλη κινητοποίηση και των εθελοντών, οδήγησε στον εντοπισμό της Ελένης Πρινιωτάκη (φωτο)
-
31 Μαΐου 2023, 20:50Με λιγότερα από 1.000 ευρώ στην τράπεζα οι 7 στους 10 Έλληνες καταθέτες