Κιβωτός του Κόσμου: Ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία
αγαπημένα σου στη Google
Την ώρα που οι μαρτυρίες σχετικά με τα όσα φέρεται να γινόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου», ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία έχουν εξαφανιστεί.
Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.
Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ λέγοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον ιερέα να δηλώνει «αγανακτισμένος και θυμωμένος».
«Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού» είπε και εκτίμησε ότι κάποια παιδιά «εκδικούνται» λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό.
«Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ‘πληρώνεται’ με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω», είχε συμπληρώσει η πρεσβυτέρα. «Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;», τόνισε η ίδια, λέγοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.
Η συνέντευξη είχε δοθεί την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ. Από τότε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία… αγνοούνται.
Σύμφωνα με τον ALPHA, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει που βρίσκονται.
Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.
-
13 Σεπτεμβριου 2026, 08:05Αιματολόγος Αγγ. Αθανασόπουλος: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι θεραπεία αντιγήρανσης ή αποτοξίνωσης! Τι συμβαίνει σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής (podcast) -
13 Σεπτεμβριου 2026, 14:40Λιθίνες Σητείας: Συγκίνηση στην επίσκεψη του καταγόμενου από την περιοχή Μητροπολίτη Αγκύρας κ Γρηγορίου Φραγκάκη -
13 Σεπτεμβριου 2026, 19:58Τι κάνει στον εγκέφαλό μας η καθημερινή χρήση AI - Η ανησυχία των επιστημόνων για την τεχνητή νοημοσύνη -
13 Σεπτεμβριου 2026, 08:48Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο ΒΟΑΚ προς τα ανατολικά από 17-21 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών-Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς -
14 Σεπτεμβριου 2026, 22:10Μαζωνάκης: Τα τελευταία λεπτά - Το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης έβγαζε αλεπάλληλα alarm και η Γάκα πατούσε επανεκκίνηση -
13 Σεπτεμβριου 2026, 18:42Μεσαρά: Ένα οδικό δίκτυο που προκαλεί μεγάλη και δικαιολογημένη αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία!
