Κρούσμα κορωνοϊού στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»
Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» ανακοίνωσε η εταιρεία. Παράλληλα τονίζει όλα τα μέτρα που έχει λάβει και επισημαίνει ότι «η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας δεν διακόπηκε και συνεχίζεται κανονικά».
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης αναφέρει λοιπόν σε δήλωσή του, αφού πρώτα κάνει λόγο για «απόλυτο σεβασμό προς την ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα του κορωνοϊού», ότι εργαζόμενος με την επιστροφή του από την καλοκαιρινή του άδεια διάρκειας 14 ημερών διαγνώστηκε να είναι θετικός στον συγκεκριμένο ιό.
Όπως επισημαίνει, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση του ΕΟΔΥ και άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων που υποδείχθηκαν. Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι του εργοστασίου της εταιρίας «απολυμάνθηκαν πάραυτα με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα».
Ο κ. Παναγιωτάκης επισημαίνει επίσης με απόφαση της διοίκησης το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρίας «που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας». Ωστόσο, αναφέρεται ότι το προσωπικό αυτό, μετά τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ηπείρου, επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.
-
28 Απριλιου 2026, 21:30Μονή Χρυσοπηγής Χανίων: Τι συνέβη με τη μνημόνευση του Μητροπολίτη και το θέμα έφθασε στο Φανάρι -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
28 Απριλιου 2026, 08:37Δολοφονία Ελευθερίας: Μυστήριο με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του πρώην συντρόφου της -
28 Απριλιου 2026, 22:45Θλίψη στις Αρχάνες για την απώλεια της Βικτώρια Τρέτσιακ -
28 Απριλιου 2026, 10:30Μαρία Βελεγράκη: Από το Ηράκλειο στο Ohio και στην έρευνα για τον καρκίνο! (podcast) -
29 Απριλιου 2026, 07:00Τυμπάκι: Έπεσαν απότομα οι τιμές στον παραγωγό, όχι όμως και στο ράφι – Στο newshub.gr οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού
