Λαμία: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών - Έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση
Η νεκροτομή, που θα φωτίσει περισσότερο τα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (8/7).
Το μωρό έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση.Τραγωδία τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Λαμίας, με ένα μωρό 2,5 ετών να καταλήγει παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για να το επαναφέρει.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το Lamia Report, στις 06:00 το πρωί, μια ανήλικη μητέρα Ρομά, πήγε το 2,5 μηνών αγοράκι της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με διάρροιες και συμπτώματα ίωσης.
Αφού του έγιναν οι πρώτες ιατρικές πράξεις αποφασίστηκε η νοσηλεία του, καθώς υπήρχε ιστορικό μιας και την 1η Ιουλίου είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική πάλι με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα οι γονείς του είχαν υπογράψει και το είχαν πάρει από το Νοσοκομείο στις 4 Ιουλίου, όταν φάνηκε να συνέρχεται από την ίωση.
Μέχρι να γίνει η εισαγωγή του, η νεαρή μητέρα αποφάσισε να το ταΐσει, πιθανότατα για να σταματήσει το κλάμα, παρά τις ρητές οδηγίες των γιατρών να μην του δώσει τίποτα εωσότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και μεταφερθεί στο θάλαμο.
Το μωρό έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση και παρά τις προσπάθειες όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Ιατροδικαστής Λαμίας για την εξέταση του 2,5 μηνών βρέφους, αλλά και η Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το γεγονός και να διενεργήσει την προανάκριση.
Η νεκροτομή, που θα φωτίσει περισσότερο τα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (8/7).
φωτογραφία αρχείου.
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο) -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων
