Ν. Ανδρουλάκης: «Η πολιτική της ΝΔ πρέπει να αποτελέσει παρελθόν το γρηγορότερο»
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και γενικότερα το ακριβό κόστος ζωής άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, και παράλληλα ανακοίνωσε πρωτοβουλία του κόμματος για τον κοινωνικό διάλογο.
Σε δηλώσεις του κατά την απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας έχουν απογειώσει το κόστος ζωής και τα ενοίκια αυξάνονται, όπως οι τιμές των τροφίμων και οι ιδιωτικές δαπάνες υγείας.
«Τα κέρδη των επιχειρήσεων είναι τρίτα από την κορυφή στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συγχρόνως οι μισθοί είναι οι δεύτεροι μικρότεροι ως ποσοστό του ΑΕΠ πανευρωπαϊκά», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης και τόνισε: «Αυτή η πολιτική πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να αποτελέσει παρελθόν και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μία άλλη πολιτική».
«Την επόμενη εβδομάδα ανοίγουμε διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Κάτι που αρνείται πεισματικά ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
-
26 Απριλιου 2026, 07:10Το πανηγύρι του Αϊ Γιώργη και η τελετουργία της ευλογίας των προβάτων στην Κρήτη (Φωτο & Βίντεο) -
26 Απριλιου 2026, 10:00«Διαμάντι» υπό περιορισμό η Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ – Η έλλειψη προσωπικού κρατά κλειστούς θαλάμους-πρότυπα -
25 Απριλιου 2026, 23:21"Φλέγεται" η Κρήτη: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ -
25 Απριλιου 2026, 19:00«Χαμόγελα» για τα αποθέματα νερού στην Κρήτη – Πάνω από 12 εκατ. κυβικά στον Αποσελέμη -
26 Απριλιου 2026, 11:00Γιώργος Βουλγαράκης: Απ’ τον πολιτικό λόγο στο… ρουσφέτι! Βουλευτές, κόμματα και ποιότητα της δημοκρατίας (podcast) -
26 Απριλιου 2026, 07:15Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Επιστρέφουμε στην εποχή των ... Αυτοκρατοριών (podcast)
