Ελλάδα
Νέο αίτημα εκταφής της κόρης της, Μάρθης κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού

Νέο αίτημα εκταφής της κόρης της Μάρθης κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα (6/10), η Μαρία Καρυστιανού στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.
Πρόκειται για το τρίτο αίτημα εκταφής που καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την ικανοποίηση του πλήρους αιτήματος του Πάνου Ρούτσι για την εκταφή και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του, Ντένις Ρούτσι, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών αποφάσισε η αρμόδια εισαγγελία της Λάρισας. Ο Πάνος Ρούτσι, που βρίσκεται για 22η ημέρα σε απεργία πείνας στο Σύνταγμα, είχε ζητήσει την εκταφή του γιου του, θέλοντας απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.
Κάντε μας follow:
-
06 Οκτωβριου 2025, 15:25Φήμες για επικείμενη παραίτηση του κ. Αμφιλοχίου από τη Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου
-
05 Οκτωβριου 2025, 20:58H κακοκαιρία Barbara φέρνει βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από αύριο
-
06 Οκτωβριου 2025, 09:10Λειψυδρία: Ανατροπή στο κυβερνητικό σχέδιο για τα νερά και στην Κρήτη - Σύσκεψη σήμερα για την αλλαγή των πλάνων
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:10Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας!
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:35Ηράκλειο: Σοκ από τον τραγικό θάνατο ενός συνταξιούχου αστυνομικού - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
-
05 Οκτωβριου 2025, 13:58Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης χόρεψαν, βραβεύτηκαν και έφαγαν... γλακοπιλαφο