Νέο επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου στην Εξεταστική: «Να διακοπεί η διαδικασία, είστε στο βούρκο»
αγαπημένα σου στη Google
Μία ημέρα μετά τη μεγάλη ένταση που υπήρξε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και την «αγρότισσα με τη Ferrari» Καλλιόπη Σεμερτζίδου, μια νέα κόντρα προκλήθηκε με πρωταγωνίστρια και πάλι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου προσήλθε για δεύτερη μέρα στην Εξεταστική, παίρνοντας τη θέση του εισηγητή του κόμματός της Αλέξανδρου Καζαμία, ωστόσο το μεσημέρι ζήτησε διακοπή της διαδικασίας προκειμένου η ίδια να παραστεί στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι οι ταυτόχρονες συνεδριάσεις προγραμματίστηκαν έτσι, ώστε να προκληθεί πρόβλημα στην Πλεύση Ελευθερίας.
Όπως ήταν αναμενόμενο η προεδρεύουσα της Εξεταστικής Μαρία Συρεγγέλα δεν αποδέχτηκε το αίτημα, με αποτέλεσμα να αποσύρει τον λόγο από την κ. Κωνσταντοπούλου και να συνεχίσει τη διαδικασία, προκαλώντας όμως την οργή της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.
Το περιστατικό συνέβη κατά την εξέταση του Δημήτρη Ντογκούλη, ιδιοκτήτη Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων στη Λάρισα.
Ο παρακάτω διάλογος είναι ενδεικτικός:
Κωνσταντοπούλου: Κυρία πρόεδρε τον λόγο.
Συρεγγέλα: Τα διαδικαστικά θα συζητηθούν στο τέλος. Δεν έχετε τώρα τον λόγο.
Κωνσταντοπούλου: Δεν είναι διαδικαστικό.
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
20 Ιουλιου 2026, 07:15Αλεξάνδρα Θεοφίλη: Η Ελλάδα θα πάψει να είναι χώρα μικρών ιδιοκτητών! (podcast) -
20 Ιουλιου 2026, 11:20Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Ιουλιου 2026, 07:06Αποκλειστικό: Δεύτερη επιστολή από το Συνήγορο του Πολίτη για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου - Ερχεται και νέα αυτοψία -
19 Ιουλιου 2026, 17:30Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη - Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
