Ο Γιώργος Μοσχούρης, ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia, το θύμα της δολοφονίας στο Χαλάνδρι
Άγρια εκτέλεση με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, στην οδό Παπανικολή, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, που ήταν καταγεγραμμένος από τις Αρχές ως ηγετικό στέλεχος της λεγόμενης Greek Mafia.
Ο Μοσχούρης, που ήταν γνωστός στη νύχτα με το παρατσούκλι «Θαμνάκιας», είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ.

Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.
Στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο όχημα στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου. Εκτιμάται πως πρόκειται για το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.
Η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εντός του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς ο Μοσχούρης είχε επιβιώσει από δολοφονική απόπειρα το 2020 στη Βούλα, έξω από γνωστό ζαχαροπλαστείο.
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις μαρτύρων για τη σκιαγράφηση της διαδρομής των εκτελεστών.
-
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα -
22 Απριλιου 2026, 12:05Κρήτη-Ντομάτες: Από 4 ευρώ έπεσαν στο 0,5-1,5 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες-Τι συνέβη
