Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε με βαριοπούλες στα γραφεία της Βιολάντα στις Αχαρνές
Ακόμη ένα χτύπημα κατά της «Βιολάντα», κατάφερε ο Ρουβίκωνας, όπου μέλη του επιτέθηκαν με βαριοπούλες στα γραφεία της βιομηχανίας, στις Αχαρνές.
Η επίθεση του Ρουβίκωνα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (02.02.2026), λίγες ημέρες αφού μέλη του έκαναν έφοδο στο σπίτι του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Βιολάντα, Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη.
Δυο μέλη του Ρουβίκωνα πήδηξαν τα κάγκελα της βιομηχανίας «Βιολάντα» στις Αχαρνές και ξεκίνησαν να τρέχουν προς το κεντρικό κτίριο. Εκεί, σήκωσαν τις βαριοπούλες και έσπασαν την τζαμαρία. Αφού την έκαναν σμπαράλια, τράπηκαν σε φυγή.
Ένα τρίτο μέλος παρέμενε στο σημείο και βιντεοσκοπούσε.
Στην ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας ζητά δικαίωση για τις 5 εργάτριες που σκοτώθηκαν στη «Βιολάντα», καθώς και όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, βρέθηκαν παρατυπίες σχετικά με τις δεξαμενές προπανίου αλλά και το μοιραίο υπόγειο όπου έγινε η έκρηξη, ήταν αδήλωτο.
Οι έρευνες στη βιομηχανία σταμάτησαν προσωρινά, καθώς υπάρχει φόβος για νέα έκρηξη. Δεκάδες μέτρα χώματος παραμένουν μολυσμένα από προπάνιο.
Στο μεταξύ, την Κυριακή, άγνωστοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, πέταξαν τα προϊόντα της εταιρείας από τα ράφια και τα ποδοπάτησαν.
Αφού πέταξαν και τρικάκια, τράπηκαν σε φυγή.
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
29 Απριλιου 2026, 21:50Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 12χρονη μετά το τροχαίο στη Μεσαρά -
29 Απριλιου 2026, 11:50Αγανάκτηση στο Αρκαλοχώρι για τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα στην αποκατάσταση του σεισμόπληκτου ναού του Σωτήρος -
29 Απριλιου 2026, 09:42Μεσαρά: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό πατέρα και της ανήλικης κόρης του-Διασωληνώθηκε το παιδί
