Παπαθανάσης: Δεν τίθεται θέμα αναπροσαρμογής της τιμής self test, αυτή τη στιγμή
αγαπημένα σου στη Google
Για τα rapid tests και την τιμή που θα έχουν απάντησε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.
«Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, για τη λειτουργία κάποιων μέτρων όπου οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνουν εφόσον δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αν και είναι πολύ εύκολο να μην υποστούν αυτό το κόστος, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε ώστε με 10 ευρώ να γίνει το rapid test», εξηγώντας πως θα συνεχίσουμε με το ποσό των 10 ευρώ και δεν τίθεται θέμα- αυτή τη στιγμή-αναπροσαρμογής της τιμής.
Μάλιστα, σχολίασε πως «θα φτάσουμε σε ένα σημείο που αυτό δεν θα χρειάζεται πλέον να είναι υποχρεωτικό. Θεωρώ ότι ο καθένας θα εμβολιαστεί τελικά. Η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ επιθετική και μεταδίδεται πολύ εύκολα», σημειώνοντας ότι εφόσον κανείς ξέρει ότι θα κολλήσει, «δεν μπορεί να μην αντιληφθεί, δεν μπορεί να μην εμπιστευτεί την Πολιτεία και να μην μην εμβολιασθεί».
Επιπλέον, ερωτηθείς για τις αυξήσεις σε προϊόντα, ο κ. Παπαθανάσης είπε πως «στο υπουργείο λειτουργεί ο e-καταναλωτής. Και η αύξηση στα καύσιμα επηρεάζει και το μεταφορικό κόστος», ήταν τα λόγια του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
-
01 Σεπτεμβριου 2026, 23:12Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Θα μοιράσει 6,2 εκατομμύρια την Πέμπτη -
02 Σεπτεμβριου 2026, 23:06Κρήτη: Δείπνο Ανδρουλάκη σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ψυχρό -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:20Ηράκλειο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 67χρονου σέρφερ- Συνεχίζονται οι έρευνες -
02 Σεπτεμβριου 2026, 16:20KatsounaDES Tour: Το κρητικό ταξιδιωτικό project που σε μόλις 3 μήνες πέρασε από το YouTube στην τηλεόραση -
02 Σεπτεμβριου 2026, 07:17Σοφία Καλαμαντή: Το «κόμμα Σαμαρά» συνιστά κίνδυνο για τη συσπείρωση της ΝΔ! (podcast) -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:05Καιρός: Αίθριος στην Κρήτη- Κοκτέιλ ζέστης, τοπικών καταιγίδων και αφρικανικής σκόνης στην υπόλοιπη Ελλάδα
