Πάτρα: Στο νοσοκομείο 35χρονος μετά από λοχομαχία και επίθεση με μαχαίρι

Ένα άγριο επεισόδιο έγινε το βράδυ της Παρασκευής (03.05.2025) στην Πάτρα, όπου δύο άνδρες λογομάχησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει σοβαρά το θύμα του.
Η επίθεση με το μαχαίρι έγινε στη Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, όταν οι 2 άνδρες ηλικίας 35 χρόνων, φέρεται πως ξεκίνησαν να λογομαχούν για προσωπικές διαφορές, που ενδεχομένως να σχετίζονται με τρίτο πρόσωπο, αναφέρει το tempo24.gr.
Πολύ γρήγορα τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα ο ένας 35χρονος να μαχαιρώσει στα πλευρά τον δεύτερο άνδρα.
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, ο οποίος μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
-
16 Μαΐου 2025, 10:29Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
-
16 Μαΐου 2025, 07:00Hράκλειο: Η μεταμεσονύχτια φωτιά σε κάδους και καλαμιές αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά (Βίντεο)
-
16 Μαΐου 2025, 16:15Διπλό φονικό στ' Ανώγεια: Εξετάστηκαν μάρτυρες - Στις 26 Μαΐου η συνέχεια της δίκης
-
15 Μαΐου 2025, 12:35Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Στο «μάτι του κυκλώνα» και η Κρήτη με θυελλώδεις νοτιάδες
-
16 Μαΐου 2025, 19:30Ηράκλειο: Οι λόγοι ασφαλείας και η φθορά στην «τοιχογραφία των δελφινιών»... έκλεισαν την Κνωσό (Φωτο)
-
16 Μαΐου 2025, 14:41Ηράκλειο: Ισχυροί νοτιάδες – 8 αεροπλάνα δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο “Νίκος Καζαντζάκης”