Περιστέρι: Λήστεψε δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών μέσα σε 25 λεπτά
αγαπημένα σου στη Google
Στόχος ληστή έγιναν το βράδυ δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι. Ο δράστης που λήστεψε τα δύο πρακτορεία μέσα σε διάστημα 25 λεπτών κατάφερε και απέσπασε το ποσό των 2200 ευρώ.
Όλα ξεκίνησαν στις 10:15 χθες το βράδυ στην οδό Δωδεκανήσου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ο άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με προτεταμένο ένα μαχαίρι εισέβαλε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.
Ακινητοποίησε μία υπάλληλο 21 χρόνων και τις άρπαξε περίπου 200 ευρώ που ήταν στο ταμείο και τράπηκε σε φυγή.
Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα το ίδιο άτομο με πανομοιότυπο τρόπο εισέβαλε σε άλλο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Απείλησε την 45χρονη υπάλληλο και απέσπασε περίπου 2000 ευρώ.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙΑΣ όπου πήραν τα βίντεο από τις κάμερες αφελείας και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή.
-
26 Ιουνιου 2026, 09:30Τα παραλειπόμενα της συνάντησης Πολάκη με το Μητροπολίτη Χανίων: Στριμωγμένη η Μητρόπολη-Συνεχίζεται ο έλεγχος στα οικονομικά της -
27 Ιουνιου 2026, 22:12Επίδομα παιδιού 150€: «Κλειδώνουν» οι ημερομηνίες για την έκτακτη ενίσχυση -
27 Ιουνιου 2026, 10:24Τροχαίο ατύχημα στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα – Αυτοκίνητο κατέληξε στο κιγκλίδωμα (φωτογραφίες) -
27 Ιουνιου 2026, 11:11Σοβαρό ατύχημα σε σκοπευτήριο στο Μαλεβίζι – Τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου -
26 Ιουνιου 2026, 18:39Πέθανε στις ΗΠΑ 7χρονο παιδί που ζύγιζε... 115 κιλά, για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του -
26 Ιουνιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
