Προφυλακιστέος ο Τούρκος πλοιοκτήτης που συνελήφθη στη Μυτιλήνη για διακίνηση άνω των 2 τόνων κοκαΐνης
αγαπημένα σου στη Google
Την προφυλάκιση του Τούρκου πλοιοκτήτη που συνελήφθη το περασμένη Σάββατο στη Μυτιλήνη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του από το 2022 διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου.
Σε βάρος του Τούρκου πλοιοκτήτη που δραστηριοποιείται στη γραμμή Μυτιλήνη - Αϊβαλί έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες για διακίνηση μεταξύ των άλλων ποσότητας κοκαΐνης που φέρεται να ξεπερνά τους δύο τόνους. Ας σημειωθεί ότι οι αρχές ερευνούν την εγκληματική συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά και στην οποία συμμετείχαν Αλβανοί, Έλληνες και Τούρκοι πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το Σαββάτο 1 Αυγούστου, από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης κατά τη διάρκεια ελέγχου του προσωπικού σε πλοίο που είχε επανέλθει στη συγκεκριμένη γραμμή έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του πληρώματος διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του πλοιοκτήτη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και ακολούθησε η σύλληψή του. Ο Τούρκος πλοιοκτήτης θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
-
07 Αυγουστου 2026, 12:45Σε ρόλο αεροπυρόσβεσης και τα νέα μεταγωγικά C-390 Millenium με κατάλληλο εξοπλισμό -
07 Αυγουστου 2026, 20:27Νέα φωτιά στη Σητεία - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής -
07 Αυγουστου 2026, 18:58Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Άσπενδο: Ήρθε στο φως άγαλμα του Ασκληπιού 1.800 ετών -
07 Αυγουστου 2026, 07:27Η «χαμηλή πτήση» των υδροπλάνων -
07 Αυγουστου 2026, 08:05Φωτιά τα ξημερώματα στην Κάτω Ζάκρο Σητείας κινητοποίησε την Πυροσβεστική -
07 Αυγουστου 2026, 13:30Νέο αεροδρόμιο Καστελίου- Δήμας: Στόχος να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2028
