Σέρρες: Παραιτήθηκαν οι δύο Αντιδήμαρχοι μετά τις εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο
αγαπημένα σου στη Google
Την παραίτησή τους υπέβαλαν σήμερα το πρωί στη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, οι δύο Αντιδήμαρχοι, Αγροτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχτσόγλου και Διαχείρισης Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Καδής μετά το ανεπίτρεπτο περιστατικό χθες το βράδυ στους διαδρόμους του διοικητηρίου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αντάλλαξαν χυδαίες ύβρεις και φράσεις και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε τα χειρότερα.
«Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό δημόσιας αντιδικίας μεταξύ δύο αντιδημάρχων δεν εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. Δεν εκπροσωπεί ούτε τον χαρακτήρα και το ήθος των δύο εμπλεκομένων, αλλά και τη διαχρονική τους πορεία στα κοινά και την καθημερινή προσφορά τους στο έργο του Δήμου Σερρών, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ θετική», αναφέρει η κ. Δήμαρχος στην ανακοίνωσή της, σημειώνοντας πως και οι ίδιοι το αντιλήφθηκαν και ζητώντας συγγνώμη από τον Σερραϊκό λαό, υπέβαλαν άμεσα τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης αντιδημάρχων που κατέχουν, τις οποίες και έκανε αποδεκτές.
Η κ. Μητλιάγκα σύμφωνα και με το ertnews, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να υπάρχουν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά και ζητά « μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και καταλήγει «Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου και να θολώνει το έργο που με τόσο κόπο και σκληρό αγώνα επιτελεί η Δημοτική Αρχή. Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε. Και δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για το καλό του τόπου και μόνο».
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
