Στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων – Δύο προσαγωγές υπόπτων
Στόχος καταδρομικής επίθεσης έγινε το βράδυ της Παρασκευής το σπίτι του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, με τους δράστες να εκτοξεύουν μπογιές στους τοίχους του σπιτιού και στη συνέχεια να αναποδογυρίζουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές, προτού τραπούν σε φυγή.
Το περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30, όταν 10 με 15 περίπου άτομα,σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασαν το σπίτι του κ. Ντογιάκου και αφού έριξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο και στους τοίχους της κατοικίας, στην συνέχεια έγραψαν συνθήματα με σπρέι και προτού εξαφανιστούν.
Μετά την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στην περιοχή του Βύρωνα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές υπόπτων, ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «τα κρατικά εγκλήματα δεν παραγράφονται» και μπογιές.
-
19 Απριλιου 2026, 11:30Σταυρούλα Γεωργίου: Στην Ελλάδα συχνά νομίζουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει μόνο σε εμάς! (podcast) -
19 Απριλιου 2026, 07:00Π.Σαϊνατούδης: «Το Οικονομικό Κραχ το ζούμε περισσότερο από ποτέ. Ώρα να δράσουμε με συλλογή σπόρων και αποθήκευση τροφίμων» -
19 Απριλιου 2026, 07:05Σωκράτης Βαρδάκης: Δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και απαντά για το αν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά (podcast) -
20 Απριλιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Απριλιου 2026, 08:15Ηράκλειο: Σήμερα το προσυνέδριο ΝΔ με Κυριάκο Μητσοτάκη και... έμφαση στα μεγάλα έργα -
20 Απριλιου 2026, 07:15Ιπποκράτης Δασκαλάκης: ΗΠΑ-Ιράν, ποια σημεία θα κρίνουν τον νικητή και τον ηττημένο! (podcast)
