Συγκλόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στον επικήδειο της κόρης του: Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο έστω για 34 χρόνια
αγαπημένα σου στη Google
Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην κόρη του Λένα Σαμαρά, στον επικήδειό του κατά την εξόδιο ακολουθία στο ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Νεκροταφείο.
«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο του, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο. Τι να πω σαν πατέρας γι’ αυτή την πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας γι’ αυτή τη μυστική αύρα καλοσύνης που συγκίνησε με τον χαμό της τόσους πολλούς» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.
«Γι’ αυτό κι εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο έστω για 34 χρόνια» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός για την αδικοχαμένη κόρη του
Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο, επίσης, για «αγάπη που πήραμε απλόχερα», για την «καλοσύνη» της κόρης του και για το «να προσέχεις μπαμπά» που του έλεγε.
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο Α Νεκροταφείο με τον γιο του Κωνσταντίνο, ενώ νωρίτερα συντετριμμένη είχε φτάσει η συζύγός του, Γεωργία, αναφέρει το protothema.gr.
Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από όσους βρίσκονταν στο Α΄ Νεκροταφείο, ενώ ακούστηκαν φωνές να του λένε «κουράγιο πρόεδρε».
Διαβάστε επίσης: Κηδεία Λένα Σαμαρά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στη 34χρονη (φωτο)
-
24 Ιουλιου 2026, 11:00Γιώργος Σκαφιδάς: Όλα τα σενάρια στο «τέλειο αδιέξοδο» του Ιράν και του Ορμούζ! (podcast) -
24 Ιουλιου 2026, 20:07Στην Αττική η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί - Πάνω από 100.000 κεραυνοί μέσα σε λίγες ώρες σε όλη τη χώρα -
24 Ιουλιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
24 Ιουλιου 2026, 20:53Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη: Από τον καύσωνα στις βροχές και τις καταιγίδες -
24 Ιουλιου 2026, 09:35Δακοκτονία στην Κρήτη: Ο χρόνος είναι σύμμαχος …του δάκου – Έντονη η ανησυχία του ΣΕΔΗΚ για τη φετινή χρονιά, με τα φάρμακα πλέον να εξαντλούνται! -
25 Ιουλιου 2026, 07:06Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Άνοδος και στην Κρήτη στις τιμές μίσθωσης το 2025 με τη βασική αιτία να είναι οι... ξένοι επισκέπτες
