Σύλληψη 26χρονου για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά μεταναστών
αγαπημένα σου στη Google
Αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 26χρονο σε εγκαταλειμμένο παράπηγμα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης.
Στη σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, εκβίαση και εγκληματική οργάνωση, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης .
Αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 26χρονο σε εγκαταλειμμένο παράπηγμα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα στο παράπηγμα εντοπίστηκαν πέντε αλλοδαποί, που ανέφεραν ότι εισήλθαν στην χώρα προ τεσσάρων ημερών με τη βοήθεια του συλληφθέντα και συνεργών του και κρατούνταν εκεί παρά τη θέληση τους, ενώ εκβιάζονταν προκειμένου να καταβάλουν το συμφωνηθέν ποσό για την μεταφορά τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
-
23 Ιουνιου 2026, 21:33Θλίψη για το θάνατο της 28χρονης Ράνιας -
24 Ιουνιου 2026, 12:08Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο -
23 Ιουνιου 2026, 14:47Κατερίνα Σπυριδάκη: «Στη Βουλή οι αποκλεισμοί των ατόμων με αναπηρία από το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους» -
24 Ιουνιου 2026, 20:32Κερατέα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου -
23 Ιουνιου 2026, 17:00Ηράκλειο: Απάντηση στην Μαρία Καρυστιανού για τον όρο «γυναικοκτονία» από τη δικηγόρο Φαίδρα Καρούτσου -
23 Ιουνιου 2026, 07:27Διάθεση 500 δελτίων ελεύθερης εισόδου για τις εκδηλώσεις στο Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας
