Συνελήφθη ηλικιωμένη για φωτιές στον Ωρωπό - Απολογείται την Τετάρτη
αγαπημένα σου στη Google
Συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα με την κατηγορία πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση για δύο πυρκαγιές στις 6 και 10 Αυγούστου, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωροπού Αττικής. Στη γυναίκα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.413,50 ευρώ.
Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προχώρησε στη σύλληψη ηλικιωμένης γυναίκας ως υπαίτιας για την πρόκληση πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα αφορά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής στις 6 και 10 Αυγούστου, ενώ της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.413 ευρώ.
Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
-
29 Σεπτεμβριου 2026, 13:00Αποκλειστικό-Λασίθι: Δηλώνει γιατρός και πίσω από τα κολοκυθάκια και τα μπρόκολα πραγματοποιεί αμφιλεγόμενες θεραπείες -
30 Σεπτεμβριου 2026, 11:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
30 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Θεοδωρίδης: Πώς προετοιμάζεται η συνέχεια για το καλώδιο Κρήτης-Κύπρου! (podcast) -
30 Σεπτεμβριου 2026, 13:30Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του ανήλικου γιου του -
29 Σεπτεμβριου 2026, 17:01Κρήτη: Οι περισσότερες διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το πρώτο 8μηνο του 2026 – 20,6 εκατ. στη χώρα -
30 Σεπτεμβριου 2026, 13:21Παρασκευή Κεφαλά: Στο Ιράν έχουμε ένα γόρδιο δεσμό - Κανείς πια δεν μπορεί εύκολα να υπαναχωρήσει! (podcast)
