ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον βουλευτή Γιόγιακα που προσέβαλε τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη
αγαπημένα σου στη Google
«Έσπασε κάθε όριο κυνισμού και χυδαιότητας ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, με την ανατριχιαστική φράση του “καλώς ή κακώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν νεκροί”, μιλώντας χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra για το “μπάζωμα” του εγκλήματος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
Και συνεχίζει: «Αυτού του είδους οι δηλώσεις, βέβαια, είναι αντίστοιχες των πρακτικών της κυβέρνησης της συγκάλυψης του εγκλήματος.
Το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος, η αλλοίωση στοιχείων που δυσκόλεψε το έργο των εμπειρογνωμόνων, η μεταφορά υλικών και ανθρωπίνων μελών σε ιδιωτικό χώρο, πριν ακόμα ανασυρθούν οι σοροί των νεκρών, όχι μόνο δεν είναι λεπτομέρειες αλλά ουσιώδεις πτυχές για την διερεύνηση του εγκλήματος, τη συγκάλυψη του οποίου ενορχήστρωσε ο κυνικότερος του κ. Γιόγιακα, κ. Μητσοτάκης.
Πώς να πειστεί μετά οιοσδήποτε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να εξετάσει σε προανακριτική επιτροπή τα στοιχεία και να παραπέμψει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης;
Ο κ. Μητσοτάκης είτε θα σιωπήσει μπροστά σε αυτές τις δηλώσεις ηθικής απαξίας, αποδεχόμενός τις, είτε θα αποπέμψει τον βουλευτή του».
-
17 Ιουλιου 2026, 16:40Περιφέρεια Κρήτης: Έκκληση στους ελαιοπαραγωγούς για τον δάκο -
17 Ιουλιου 2026, 09:10Χιλιάδες πιστοί τιμούν και φέτος τη χάρη της Αγίας Μαρίνας στο μεγαλύτερο πανηγύρι της στην Κρήτη, στην Βόνη -
17 Ιουλιου 2026, 13:50Ηράκλειο: Νέα σοβαρή βλάβη έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος σε μια ολόκληρη περιοχή! -
18 Ιουλιου 2026, 10:10Κρήτη: Για πρώτη φορά στα Ανώγεια διεθνή ερευνητικά δημιουργικά εργαστήρια -
17 Ιουλιου 2026, 07:20Σπύρος Κατσούλας: Η παρακμή ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας ζωντανεύει φόβους τρομακτικών εξελίξεων! (podcast) -
17 Ιουλιου 2026, 10:55Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
