ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προσπάθεια διάχυσης ευθυνών η πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
αγαπημένα σου στη Google
Πως σχολίασε την πρόταση της κυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να συσκοτίσει τις βαρύτατες ευθύνες της για ένα ακόμα σκάνδαλο, αυτό του ΟΠΕΚΕΠΕ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και προσθέτει: «Έξι χρόνια τώρα οποίο σκάνδαλο αποκαλυφθεί φταίνε πάντοτε οι “διαχρονικές παθογένειες” και ουδέποτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του ακόμα κι αν αυτό φαίνεται από τη δικογραφία στη Βουλή».
Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μία: Η Ευρωπαία Εισαγγελέας διαβίβασε στο ελληνικό Κοινοβούλιο δικογραφία με συγκεκριμένη περίοδο ελέγχου, από το 2019 και μετά. Εμπλέκει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τον κ. Αυγενάκη και τον κ. Βορίδη και παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία προς διερεύνηση. Αυτά δε μπορούν να ελεγχθούν δια της διάχυσης ευθυνών ούτε με την διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής».
Κλείνοντας σημειώνει: «Όσο για την αντίληψη αυτής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας σε αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο θυμίζουμε την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού “Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της Βουλής η εξεταστική για τα Τέμπη”. Με τι εχέγγυα προτείνεται η ίδια διαδικασία όταν υπάρχει δικογραφία στη Βουλή;».
-
27 Ιουνιου 2026, 22:12Επίδομα παιδιού 150€: «Κλειδώνουν» οι ημερομηνίες για την έκτακτη ενίσχυση -
27 Ιουνιου 2026, 10:24Τροχαίο ατύχημα στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα – Αυτοκίνητο κατέληξε στο κιγκλίδωμα (φωτογραφίες) -
27 Ιουνιου 2026, 11:11Σοβαρό ατύχημα σε σκοπευτήριο στο Μαλεβίζι – Τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου -
26 Ιουνιου 2026, 18:39Πέθανε στις ΗΠΑ 7χρονο παιδί που ζύγιζε... 115 κιλά, για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του -
27 Ιουνιου 2026, 13:09Μαλεβίζι: Ανατροπή στην υπόθεση του πυροβολισμού στο σκοπευτήριο – Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα -
26 Ιουνιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
