Θρίλερ στη Ξάνθη: Νεκρός από πυροβολισμό γνωστός πρώην αυτοδιοικητικός
αγαπημένα σου στη Google
Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης από τον θάνατο γνωστού πρώην αυτοδιοικητικού στο δήμο Τοπείρου. Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα από πυροβολισμό.
Ο πρώην αυτοδιοικητικός του δήμου Ξάνθης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17.06.2025) σε αυλή φέροντας βαθύ τραύμα στη μασχάλη από πυροβολισμό.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς το τραύμα που του προκάλεσε το κυνηγετικό όπλο ήταν πολύ σοβαρό, αναφέρει το xanthinea.gr.
Για το περιαστικό ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Οι Αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο πυροβολισμός ώστε να διαλευκάνουν τον θάνατο του αυτοδιοικητικού.
-
25 Μαΐου 2026, 02:19Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά απο νοσηλεία μηνών στον «Ευαγγελισμό» -
24 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Έρχονται ντομάτες Τουρκίας και άλλων τρίτων χωρών – Κάθε χρόνο οι εισαγωγές και οι ελληνοποιήσεις αποτελούν μάστιγα -
24 Μαΐου 2026, 23:00Αγίου Πνεύματος: Σε πόσες μέρες έρχεται και για ποιους είναι αργία -
24 Μαΐου 2026, 07:06Το Newshub.gr στο Μουσείο του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο χωριό του στην Ίμβρο (Φωτογραφίες) -
24 Μαΐου 2026, 21:56Μεγάλη ένταση Μαρινάκη-Δημητριάδη στις εξέδρες του T-Center -
24 Μαΐου 2026, 10:00Τα νέα κορυφαία beach hotels του κόσμου-Η Κρήτη στην elite λίστα του Condé Nast Traveler
