Θρίλερ στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε τζιπ – Βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό σορού άνδρα σε αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παγκράτι.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στη 01:00 να σβήσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν επί της οδού Μάρκου Μουσούρου στην περιοχή Μετς.
Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε ολοσχερώς απανθρακωμένη στη θέση του συνοδηγού. Από την πρώτη εξέταση προκύπτει ότι έχει σπασμένα δάχτυλα στα χέρια.
Στο σημείο εκτός από τους οκτώ πυροσβέστες με τα δύο οχήματα έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν το σημείο.
Διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
real.gr
-
27 Απριλιου 2026, 16:15Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για τον θάνατο του 45χρονου καθηγητή Κωνσταντίνου Βαμβουκάκη -
28 Απριλιου 2026, 08:37Δολοφονία Ελευθερίας: Μυστήριο με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του πρώην συντρόφου της -
27 Απριλιου 2026, 09:24Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου Agusta-Bell λόγω βλάβης κοντά στη Μαθιά -
28 Απριλιου 2026, 21:30Μονή Χρυσοπηγής Χανίων: Τι συνέβη με τη μνημόνευση του Μητροπολίτη και το θέμα έφθασε στο Φανάρι -
28 Απριλιου 2026, 10:30Μαρία Βελεγράκη: Από το Ηράκλειο στο Ohio και στην έρευνα για τον καρκίνο! (podcast) -
27 Απριλιου 2026, 07:15Νικόλας Μωραϊτάκης: Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει να γίνει από πελάτης της Γαλλίας εταίρος της! (podcast)
