Τραγωδία στην Λήμνο: 55χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε πηγάδι
αγαπημένα σου στη Google
Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κοντά στο Κοντοπούλι της Λήμνου, όταν μια γυναίκα 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε πηγάδι.
Σύμφωνα με το limnoslive.gr, η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και οι συγγενείς της, ανήσυχοι για την απουσία της, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην ανάσυρση της. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ενδέχεται να βρισκόταν κοντά στο πηγάδι για λόγους που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια της πτώσης της.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 13:00Νίκος Μαρκοβίτης: Καζάνι που βράζει η Τουρκία λόγω CHP - Βυθίζεται η τουρκική λίρα! (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
