Τραγωδία στον Χολαργό: Άνδρας αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε τη γυναίκα του
αγαπημένα σου στη Google
Τραγωδία συνέβη στον Χολαργό λίγο νωρίτερα, όταν 57χρονος άνδρας αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε τη γυναίκα του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστη προς το παρόν αιτία, ο 57χρονος πυροβόλησε τη 53χρονη γυναίκα στο πόδι και στη συνέχεια φέρεται να ανέβηκε στο σπίτι τους και να αυτοκτόνησε.
Την αστυνομία φέρεται να κάλεσε μια γειτόνισσα που άκουσε τον πυροβολισμός, ενώ ο άνδρας βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι.
Η γυναίκα επέζησε του πυροβολισμού και της έγινε τουρνικέ στην πληγή για να σταματήσει η αιμορραγία. Έχει παραληφθεί από ασθενοφόρο κι έχει διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Δράστης και θύμα φέρεται να ασχολούνται με τη σκοποβολή και κατείχαν νόμιμα όπλα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το θύμα να δεχόταν απειλές από τον δράστη και σύζυγό της.
protothema.gr
-
03 Νοεμβριου 2026, 07:43ΚΤΕΛ: Προχωρούν σήμερα σε 24ωρη πανελλαδική απεργία -
02 Νοεμβριου 2026, 09:20Αρχιεπισκοπή Κρήτης: Νέα γραφεία και κέντρο ενημέρωσης σε άνετους και σύγχρονους χώρους (Φωτο) -
03 Νοεμβριου 2026, 09:12ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξι εγκληματικές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν, 108 συλλήψεις και 1.188 κατηγορούμενοι -
02 Νοεμβριου 2026, 10:50Ο Φραγκίσκος Λαμπρινός στο newshub.gr: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, στην εκδήλωση του «ΝΟΗΜΑ ΚΡΗΤΗ»! (podcast) -
02 Νοεμβριου 2026, 11:57Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
02 Νοεμβριου 2026, 11:15ΑΑΔΕ: Πληρώθηκε η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης σε μόλις 19.853 αγρότες-Η επόμενη πληρωμή 30 Νοεμβρίου
