Τριών Ιεραρχών: Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία

Τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών εορτάζει η χώρα αύριο, Δευτέρα (30/1) με τα σχολεία όλων των βαθμίδων να πραγματοποιούν κανονικά τα μαθήματά τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».
-
20 Μαρτιου 2023, 17:10Ν. Χαλκιαδάκης: Θα «βουλιάξει» η Κρήτη από τουρίστες-Προς υπογραφή η σύμβαση με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους
-
21 Μαρτιου 2023, 12:22Χανιά: Υπογράφηκε η νέα Τοπική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ξενοδόχων και ξενοδοχοϋπαλλήλων
-
21 Μαρτιου 2023, 11:00Έρευνα: Η περιοχή της Κρήτης που «ανεβαίνει»τουριστικά - Οι top χώρες προέλευσης των τουριστών (διαγράμματα)
-
21 Μαρτιου 2023, 07:44Βολές στο κέντρο... της Τρίτης
-
21 Μαρτιου 2023, 11:10Ηράκλειο: Άγριος καυγάς και ξύλο σε σουβλατζίδικο-Δυο συλλήψεις
-
21 Μαρτιου 2023, 10:40Βασίλης Καρράς: Έχασε πολλά κιλά μετά το πρόβλημα υγείας του και χαμογελά ξανά