Xαλκιδική: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ
αγαπημένα σου στη Google
Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, θα πουν σήμερα στις 11:00 στη Βέροια φίλοι και συγγενείς, την ώρα που παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία.
Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν μέρος του παιχνιδιού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έσπασε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο 21χρονος χειριστής έφυγε μετά το τραγικό συμβάν και παραδόθηκε χθες στις Αρχές.
Μετά το «μπαράζ» ευθυνών που προηγήθηκε από τον δήμο Κασσάνδρας, το υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η μοναδική αρμόδια αρχή χορήγησης αδειών λούνα πάρκ είναι η τοπική αυτοδιοίκηση.
Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και κατόπιν θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.
Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.
-
19 Ιουνιου 2026, 11:05Το τελευταίο αντίο την Κυριακή στον 42χρονο Κώστα που έδωσε ζωή με το θάνατο του -
20 Ιουνιου 2026, 12:39Αισθητός μέχρι το Ηράκλειο ο διπλός ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε ανατολικά της Γαύδου -
20 Ιουνιου 2026, 12:35Πένθος στην Ιερά Μονή Επανωσήφη για την εκδημία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Σέργιου Τσουκαλά -
19 Ιουνιου 2026, 12:00ΝΔ: Επιχείρηση «Φιλότιμο» για την ανακοπή Σαμαρά -
19 Ιουνιου 2026, 09:05Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
20 Ιουνιου 2026, 07:00Γ. Ανδρουλάκης στο newshub.gr: «Τα λαγόψαρα μας έχουν αποτελειώσει» - 198 καταγεγραμμένα περιστατικά σε λουόμενους
