Xαλκιδική: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ
Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, θα πουν σήμερα στις 11:00 στη Βέροια φίλοι και συγγενείς, την ώρα που παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία.
Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν μέρος του παιχνιδιού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έσπασε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο 21χρονος χειριστής έφυγε μετά το τραγικό συμβάν και παραδόθηκε χθες στις Αρχές.
Μετά το «μπαράζ» ευθυνών που προηγήθηκε από τον δήμο Κασσάνδρας, το υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η μοναδική αρμόδια αρχή χορήγησης αδειών λούνα πάρκ είναι η τοπική αυτοδιοίκηση.
Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και κατόπιν θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.
Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
29 Απριλιου 2026, 07:00Τυμπάκι: Έπεσαν απότομα οι τιμές στον παραγωγό, όχι όμως και στο ράφι – Στο newshub.gr οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού -
29 Απριλιου 2026, 21:50Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 12χρονη μετά το τροχαίο στη Μεσαρά -
29 Απριλιου 2026, 11:50Αγανάκτηση στο Αρκαλοχώρι για τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα στην αποκατάσταση του σεισμόπληκτου ναού του Σωτήρος
