Υψηλόβαθμος αξιωματικός έβαλε στη Βουλή τον αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του – Τον ήξερε προσωπικά
αγαπημένα σου στη Google
Ο 45χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του φέρεται να μπήκε στη Βουλή, χάρη σε έναν αξιωματικό, ο οποίος μάλιστα τον γνώρισε προσωπικά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», ο πρώην φρούραρχος της Βουλής που αναφέρθηκε ότι ευθύνεται για τη μετάθεση του 45χρονου, ξεκαθάρισε σε επιστολή τι είχε συμβεί.
Ο απόστρατος πλέον φρούραρχος, υποστήριξε πως την περίοδο 15/03/2015 έως και 25/11/2015, όταν ο ίδιος υπηρετούσε, δεν βρισκόταν στη Βουλή ο 45χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός.
Αντιθέτως, τον γνώρισε όταν μετά υπηρέτησε στη Διεύθυνση Πειραιά, όταν τον βρήκε να είναι οδηγός ενός αξιωματικού εκεί. Όταν πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου 2019, τον είχε οδηγό.
Τότε, ο 45χρονος έφυγε για να πάει στη Βουλή, ώστε να αντικαταστήσει υψηλόβαθμο αξιωματικό που αποχωρούσε και γνώριζε προσωπικά, καθώς ο τελευταίος φέρεται να ζήτησε προσωπικά τον κατηγορούμενο για τη θέση του.
-
24 Ιουλιου 2026, 11:00Γιώργος Σκαφιδάς: Όλα τα σενάρια στο «τέλειο αδιέξοδο» του Ιράν και του Ορμούζ! (podcast) -
24 Ιουλιου 2026, 20:07Στην Αττική η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί - Πάνω από 100.000 κεραυνοί μέσα σε λίγες ώρες σε όλη τη χώρα -
24 Ιουλιου 2026, 20:53Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη: Από τον καύσωνα στις βροχές και τις καταιγίδες -
24 Ιουλιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
25 Ιουλιου 2026, 07:06Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Άνοδος και στην Κρήτη στις τιμές μίσθωσης το 2025 με τη βασική αιτία να είναι οι... ξένοι επισκέπτες -
25 Ιουλιου 2026, 14:53Ρέθυμνο-Βιλανδρέδο: Συλλήψεις και... εξελίξεις για την υπόθεση με το κόψιμο της γλώσσας ενός κτηνοτρόφου
