Ο Γιώργος Ζερβάκης με πανσέληνο στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων
αγαπημένα σου στη Google
Αυγουστιάτικη Πανσέληνος αύριο Κυριακή 22 Αυγούστου και στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων διοργανώνεται στις 9 μ.μ. μια μοναδική μουσική παράσταση.
Παιδί της παράδοσης και ανήσυχος δημιουργός του σύγχρονου τραγουδιού ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης τολμά να πειραματιστεί και χρησιμοποιήσει σύγχρονες μουσικές φόρμες, δημιουργώντας το προσωπικό του ύφος.
Συνοδοιπόρος του τη βραδιά της πανσελήνου, η Χορωδία Μαλίων.
Με συντροφιά την κρητική λύρα και τους μουσικούς συνταξιδιώτες του, τον Μιχάλη Παχάκη στο λαούτο και τον τζουρά, τον Αλέξανδρο Κανακάκη στα πνευστά, τον Δημήτρη Νεονάκη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Μιχάλη Μπουτσάκη στο μπάσο, τον Μιχάλη Δασκαλάκη στην ακουστική κιθάρα, τον Νικόλα Χριστόπουλο στα τύμπανα και τη Λίνα Ζάχαρη στο πιάνο, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης βρίσκεται στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων για μια παράσταση βασισμένη στο έργο του και σε επιλεγμένες αναφορές στην μουσική μας παράδοση.
Μουσική διεύθυνση : Νίκος Αντωνακάκης
Σχεδιασμός Ήχου : Δημήτρης Μπουρμπούλης
Ήχος σκηνής : Μάνος Τσιριγωτάκης

-
11 Αυγουστου 2026, 07:00Κρήτη: Ερωτήματα μετά τους ελέγχους στους κτηνοτρόφους στα Ζωνιανά για την αποτελεσματικότητα τους -
10 Αυγουστου 2026, 07:06Η πτήση 411 της "Ολυμπιακής" και ο Κρητικός πιλότος που αποσόβησε μια αδιανόητη τραγωδία -
10 Αυγουστου 2026, 07:27Λασίθι: Κλειστός ο ΒΟΑΚ αύριο στο ύψος του Ξηροποτάμου - Δείτε πως θα κινηθείτε -
10 Αυγουστου 2026, 07:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 2ο) - Από την Χούντα στο ΠΑΣΟΚ, από τον Αραφάτ στον Λάλα! (podcast) -
10 Αυγουστου 2026, 15:28Δήμος Χερσονήσου: Με επιτυχία η εκδήλωση τιμής στον Μενέλαο Παρλαμά -
11 Αυγουστου 2026, 21:26Φωτεινό αντικείμενο «άναψε φωτιές» στο διαδίκτυο
