Γιώργος Πουκαμισάς: Ευρώπη και Ελλάδα θα πρέπει να ξαναδούν τη σχέση με Ρωσία (podcast)
αγαπημένα σου στη Google
- Λάθος η μη πρόσκληση του Ρώσου Πρέσβη στην εθνική γιορτή για το 1821!
Ο πρέσβης ε.τ. Γιώργος Πουκαμισάς στο newshub.gr
Η Αμερικανική ηγεσία δεν διακατέχεται από μέτρο και … σωφροσύνη και ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα, ενώ η σχέση της Ευρώπης με την Ρωσία θα πρέπει να…ξαναζεσταθεί λόγω του ενεργειακού, με την προϋπόθεση όμως να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αυτό υποστηρίζει μιλώντας στο newshub.gr ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Πουκαμισάς που θήτευσε ως Πρέσβης της Ελλάδας στο Κίεβο.
Ο κ. Πουκαμισάς, τονίζει επίσης ότι με μικρές…αρχικά κινήσεις η Ελλάδα θα πρέπει να επικοινωνήσει με την … Μόσχα, ενώ είναι λάθος να μην προσκαλείται ο Ρώσος Πρέσβης στις εκδηλώσεις της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.
Ο Πρέσβης, εκτιμά μάλιστα, ότι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει μετανιώσει για την δήλωση του, ότι, η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με την … Ρωσία.
Αναφορικά με τον ρόλο της Τουρκίας τονίζει, ότι, «πρωταγωνιστεί» στην «επανασυγκόλληση» της Λιβύης σε ενιαίο κράτος, γεγονός που πρέπει να προσέξει πάρα πολύ η Ελλάδα. Τέλος υποστηρίζει ότι οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις θα πρέπει να παραμείνουν στην ελεύθερη Κύπρο όπως επίσης οι πύραυλοι πάτριοτ στο … Αιγαίο και μετά την λήξη του πολέμου στο Ιράν.
B.B.
Μας τιμάτε εαν κάνετε εγγραφή
στο κανάλι μας στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgI7vd72xX-ZNWb_x7zzWJg
στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/newshub.gr
στη σελίδα μας στο twitter: https://twitter.com/NewshubG
στη σελίδα μας στο instagram: https://www.instagram.com/newshub.gr/
στη σελίδα μας στο Tik Tok: https://www.tiktok.com/@newshub.gr
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 10:00Γρηγόρης Πασπάτης: Το «Νόημα-Κρήτη» θέλει να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για την Ελλάδα του αύριο! (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
29 Μαΐου 2026, 08:00Να μη γίνει η Κρήτη νέα πύλη λαθρομετανάστευσης από την Αφρική
