Νετανιάχου: Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα σιδηροδρόμους και γέφυρες στο Ιράν, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ισχυριζόμενος ότι οι επιθέσεις στόχευαν υποδομές που χρησιμοποιούνται από τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν (IRGC).
«Χθες, οι πιλότοι μας κατέστρεψαν μεταγωγικά αεροπλάνα και δεκάδες ελικόπτερα σε μια ιρανική στρατιωτική βάση. Σήμερα, έπληξαν σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες που χρησιμοποιούνται από τους IRGC», δήλωσε ο Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.
«Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν. Αλλά το κάνουμε αυτό όλο και πιο δυναμικά και με αυξανόμενη δύναμη», πρόσθεσε.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας ανέφεραν στη ισραηλινή εφημερίδα Times of Israel ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε περίπου 10 «κομβικά» σιδηροδρομικά τμήματα και γέφυρες στο Ιράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών να αποτραπεί η μετακίνηση οπλικών συστημάτων από τους Φρουρούς της Επανάστασης.
-
14 Απριλιου 2026, 07:15Γαβριήλ Κουρής στο newshub.gr: Ασφυκτικό το πλαίσιο οικονομικής λειτουργίας των Δήμων! (podcast) -
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα
