Ο προκλητικός Τσελίκ προειδοποιεί την Ελλάδα...
αγαπημένα σου στη Google
Προκλητική απάντηση έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας απαντώντας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος είπε πρόσφατα ότι προετοιμαζόμαστε ακόμα και για το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Ομέρ Τσελίκ επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα για κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, ενώ υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι κράτος δικαίου και αποτελεί προτεραιότητά της η νόμιμη προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της!
Ο Τούρκος αξιωματούχος προχώρησε ένα βήμα ακόμα, απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό και προειδοποιώντας τον να μην κάνει «τέτοια αστεία» περί στρατιωτικής σύγκρουσης, «γιατί θα γυρίσουν μπούμερανγκ στην Ελλάδα».
«Λέμε στον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τέτοια άσχημα αστεία. Εξάλλου καμία πλευρά δεν μπορεί να τα λάβει σοβαρά υπόψη της. Αυτά τα αστεία θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.
Και πρόσθεσε: «Με τέτοια άσχημα αστεία δείχνετε ότι δεν διαθέτετε το απαραίτητο επίπεδο νοημοσύνης. Όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του».
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ
