Βίντεο: Τουρκική ακταιωρός παρενοχλεί ελληνικό αλιευτικό κοντά στα Ιμια

Συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο η Τουρκία, καθώς ακταιωρός της γείτονος παρενόχλησε με επικίνδυνους ελιγμούς ελληνικό αλιευτικό στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.
Οπως αναφέρει το kalymnosnews, τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις τους, καθώς με επικίνδυνους ελιγμούς δημιουργούν προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειές τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο πρόκλησης ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, η τουρκική ακταιωρός με στοιχεία «101», αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς, πλησίασε καλύμνιο αλιευτικό σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του. Ακολουθεί περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, που προσπαθεί να εκδιώξει την τουρκική ακταιωρό.
Δείτε το βίντεο του kalymnosnews -Προσοχή: Στο βίντεο ακούγεται απρεπής εκφορά λόγου...
-
02 Μαρτιου 2021, 19:18Οι ειδήσεις της ημέρας: Η εγκύκλιος για την ενιαία ενίσχυση και η αγωνία για το...βαμβάκι
-
03 Μαρτιου 2021, 07:09Ηράκλειο: Ανάβει φωτιές η Τοπική Σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων- Οι εξηγήσεις που οδηγούν σε... προσφυγή
-
04 Μαρτιου 2021, 14:39Ευκαιρίες χρηματοδότησης από 10.000-500.000 ευρω για τους αγρότες - Οι χρηματοδοτικές δράσεις της Παγκρήτιας
-
03 Μαρτιου 2021, 18:47Οι ειδήσεις της ημέρας: Γιατί καθυστερεί η καταβολή των ενισχύσεων, οι κλέφτες και η... παράταση το 2021
-
03 Μαρτιου 2021, 22:11Στο πένθος ο αγροτικός κόσμος- Εφυγε μια ιστορική προσωπικότητα
-
03 Μαρτιου 2021, 11:28Παρατείνονται οι οικονομικές ενισχύσεις για την κάλυψη ζημιών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους και για το 2021!