«Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου»
Τι θα λέγατε αν όντως η επιτυχία και η ευτυχία σας βρισκόταν μέσα σε ένα «μαγικό» βιβλίο, το οποίο είναι γεμάτο με τέτοιες συμβουλές, οι οποίες θα σας έκαναν να δείτε την ζωή σας και τον κόσμο με «άλλο μάτι»;!
Ο λόγος για το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Η Επιτυχία Κρυβόταν στο Κομοδίνο μου», ένα βιβλίο που επαναφέρει την «ματιά» του νικητή στον αναγνώστη που ίσως έχει χάσει την πίστη στον εαυτό του και έχει απολέσει λόγω των σκληρών καθημερινών καταστάσεων, οποιαδήποτε τη θετική σκέψη και κατ’ επέκταση τους στόχους του!
Το «Η Επιτυχία Κρυβόταν στο Κομοδίνο μου», είναι ένα βιβλίο που θα το συγκρίνω με λιγοστά επιτυχημένα βιβλία marketing που έχω διαβάσει και με το «απόλυτο» για εμένα τουλάχιστον «Το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός»!
Σίγουρα το βιβλίο πρέπει την πρώτη (ή τις πρώτες) φορές να διαβαστεί γραμμικά από την πρώτη σελίδα μέχρι τη τελευταία, αλλά μετά το πέρας των 376 σελίδων, μπορείτε άνετα κάθε πρωί πριν ξεκινήσετε για την δουλειά σας ή το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο, να πιάσετε από το κομοδίνου σας το βιβλίο αυτό, να ανοίξετε τυχαία μία από τις σελίδες του και να λάβετε τη συμβουλή της ημέρας, η οποία θα έχει σκοπό την υπενθύμιση όχι μόνο των στόχων σας, αλλά και του ποιος είστε εσείς πραγματικά!

«Το να ζεις στο χθες και στο αύριο, είναι σαν να παρακολουθείς μία ταινία στο μυαλό σου. Το να ζεις στο σήμερα, σε κάνει πρωταγωνιστή σε αυτήν!»
Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί (Island of Man Success Philosophy) και ιδρυτής του Island of Man Success Coaching Academy, που σκοπό έχει να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν το όραμά τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που απαιτούνται για να το πραγματοποιήσουν!
Σπούδασε στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, τα «Να ευτυχήσω για να Πετύχω, ή να Πετύχω για να Ευτυχήσω», «Γράψε τη Δική σου Ιστορία» και φυσικά το παρών βιβλίο.

Έχει υπάρξει επίσης ομιλητής TEDx και έχει οργανώσει πολλά σεμινάρια εντός κι εκτός Ελλάδας, με όραμα να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους!
Και όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Νόημα βρίσκει κάποιος στην ζωή, μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου.»
Προσωπικά κατατάσσω το «Η Επιτυχία Κρυβόταν στο Κομοδίνο μου» σε ότι πιο καλογραμμένο και επιτυχημένο έχω διαβάσει (στο είδος του) και πλέον το κομοδίνο μου ως «ύπαρξη», έχει πάρει άλλες διαστάσεις!
Ξέρετε.. όντως καμία φορά οι λύσεις στα προβλήματα μας, η δύναμη που αναζητούμε σε μακρινούς τόπους η οποία θα μας κάνει καλύτερους, τα μυστικά της επιτυχίας και τα κλειδιά της ευτυχίας μας, είναι τόσο μακριά, όσο φτάνει το χέρι μας να απλώσει και να την πιάσει, εκεί.. δίπλα στο κομοδίνο μας!
Από της εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
Βαθμολογία: 8/10
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
