Κόσμος
Ανδαλουσία: Στους 45 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Άλλα δύο πτώματα εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα στο σημείο όπου συγκρούστηκαν την Κυριακή (18/1) δύο υπερταχείες, στο Αδαμούθ της Ανδαλουσίας, ανακοίνωσαν τα σωστικά συνεργεία. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 45.
«Πρόκειται για τους δύο (νεκρούς) που δεν είχαν βρεθεί ακόμη» εξήγησε ένας εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Τα θύματα εντοπίστηκαν σε ένα βαγόνι του τρένου της εταιρείας Renfe, το οποίο ανατράπηκε όταν το χτύπησε άλλο τρένο, ιδιωτικής εταιρείας, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
Κάντε μας follow:
-
14 Φεβρουαριου 2026, 21:34Τύρναβος: Με τραγούδια γάμου αποχαιρέτησαν τον 28χρονο Θοδωρή που «έσβησε» ξαφνικά στο Ρέθυμνο -
14 Φεβρουαριου 2026, 21:26Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι -
15 Φεβρουαριου 2026, 07:06Γιάννης Κτιστάκης: Πως μετέτρεψε ένα δημοτικό ακίνητο γεμάτο σκουπίδια σε περβόλι με αγαθά για τη γειτονιά και περαστικούς -
14 Φεβρουαριου 2026, 18:05Στον Άγιο Μηνά η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος του εψηφισμένου Μητροπολίτη κ. Ιωακείμ Καρανδινού (Φωτο + Βίντεο) -
15 Φεβρουαριου 2026, 20:25Ηράκλειο: Η μανία του αέρα «γονάτισε» τον Μασταμπά – Δέντρα καταπλάκωσαν πέντε αυτοκίνητα -
15 Φεβρουαριου 2026, 17:46Μάρθα Βιάννου: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος – Το σκοτεινό παρελθόν του αδελφοκτόνου (βίντεο)
