Aπ' ευθείας πτήσεις στο Πεκίνο από οκτώ χώρες στις οποίες περιλαμβάνεται η Ελλάδα
αγαπημένα σου στη Google
Η ρυθμιστική αρχή της πολιτικής αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα πως από αύριο, 3 Σεπτεμβρίου, θα επαναληφθούν οι απ' ευθείας πτήσεις στο Πεκίνο από οκτώ χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ελλάδα, η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, η Δανία, η Σουηδία και ο Καναδάς.
Tον Μάρτιο οι κινεζικές αρχές είχαν δώσει εντολή όλες οι διεθνείς πτήσεις προς το Πεκίνο να προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια ως πρώτα σημεία εισόδου, καθώς η πρωτεύουσα ενίσχυε τα μέτρα για την αντιμετώπιση των εισαγόμενων κρουσμάτων.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει και πάλι περιορισμούς, αν περισσότεροι από τρεις επιβάτες διαγνωσθούν θετικοί στον κορονοϊό μετά την άφιξή τους, και ότι τα μέτρα προφύλαξης στις πτήσεις αυτές θα ελέγχονται αυστηρά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο)
