Δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ - Άτομο κατέληξε σε μηχανή αεροσκάφους

Το δυστύχημα αναφέρθηκε πρώτα στις αρχές λίγο μετά τις 3 μ.μ σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι σωστικές ομάδες. Όταν συνέβη το δυστύχημα υπήρχαν στο αεροσκάφος Embraer 190 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.
Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το δυστύχημα συνέβη στην πτήση 1341 της KLM, που πετούσε από Άμστερνταμ στο Billund της Δανίας.
Στο σημείο έχουν σταλεί τρεις ερευνητές για να διαλευκάνουν το πώς συνέβη το δυστύχημα ενώ ανεξάρτητη έρευνα διεξάγει και το Ολλανδικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Ωστόσο άγνωστες παραμένουν οι συνθήκε ακόμα του δυστυχήματος αλλά και αν πρόκειται για επιβάτη ή εργαζόμενο.
«Σήμερα συνέβη ένα τρομερό δυστύχημα όπου ένας άνθρωπος κατέληξε στη μηχανή αεροσκάφους» ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Schiphol. «Οι σκέψεις μας είναι δίπλα στους συγγενείς του και θα παρέχουμε βοήθεια στους επιβάτες και τους συναδέλφους μας που έγιναν μάρτυρες του δυστυχήματος» πρόσθεσε.
«Τραγικά νέα για ένα θανατηφόρο ατύχημα σήμερα στο Schiphol. Τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς του θύματος και τους ανθρώπους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες» ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός υποδομών της Ολλανδίας, Mark Harbers.
-
18 Απριλιου 2025, 21:22Ηράκλειο: Κρεοπωλείο απέκρυψε έσοδα 22,4 εκ. ευρώ!
-
18 Απριλιου 2025, 16:20Ο ξεχωριστός επιτάφιος στο Λιμνάκαρο Λασιθίου (Φωτο)
-
18 Απριλιου 2025, 08:29Σούπερ μάρκετ, καταστήματα: Το ωράριο σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο
-
18 Απριλιου 2025, 14:27«Η ζωή εν Τάφω… Ω γλυκύ μου έαρ»: Όμορφοι επιτάφιοι από όλη την Κρήτη (Φωτο)
-
18 Απριλιου 2025, 08:10Μεγάλη Παρασκευή: Τι συμβολίζει η σημερινή ημέρα - Ο επιτάφιος θρήνος
-
19 Απριλιου 2025, 17:44Λιμάνι Ηρακλείου: Αυτοκίνητο έκανε "βουτιά στη θάλασσα"- χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε ένα άτομο