Κόσμος
Επικοινωνία Ερντογάν - Μελόνι για Ουκρανία και Μέση Ανατολή
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε την Τρίτη τηλεφωνική συνομιλία με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, εν μέσω εντεινόμενων διπλωματικών διεργασιών στη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, αλλά και τις εξελίξεις σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Ο Ερντογάν επανέλαβε τη διάθεση της Τουρκίας να συμβάλει ενεργά στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ακόμα και μέσω της διοργάνωσης ειρηνευτικής διάσκεψης.
«Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν πρέπει να χαθεί», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.
#Ερντογάν
Κάντε μας follow:
-
10 Απριλιου 2026, 09:10Ηράκλειο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή – Μ. Σάββατο -
09 Απριλιου 2026, 17:03Υποψήφιος Πρύτανης στο ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Νίκος Βιδάκης -
09 Απριλιου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας Μέρος 5ο - Το τρίγωνο που κρίνει τις τύχες του κόσμου! (podcast) -
10 Απριλιου 2026, 10:16«Η ζωή εν Τάφω… Ω γλυκύ μου έαρ»: Επιτάφιοι από όλη την Κρήτη που συγκινούν (Φωτο) -
09 Απριλιου 2026, 08:00ART WAY: Ο δρόμος του φωτός - Στον παλμό της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας (Φωτο) -
10 Απριλιου 2026, 07:16Μεγάλη Παρασκευή: Η Αποκαθήλωση και ο Επιτάφιος
