Η Ουκρανία ενισχύει την αντιαεροπορική της άμυνα κατά των ρωσικών drones
Η Ουκρανία ενισχύει την μικρής εμβέλειας αντιαεροπορική της άμυνα κατά των drones για να προστατεύσει καλύτερα τις πόλεις στη γραμμή του μετώπου στο νότιο και νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι.
Μετά τη συνάντηση που είχε με ανώτατους στρατιωτικούς διοικητές, ο Ζελένσκι είπε ότι έγιναν αλλαγές στη διοίκηση και τη δομή των αντίστοιχων στρατιωτικών μονάδων, προσθέτοντας ότι θα δημιουργηθούν περισσότερες αμυντικές γραμμές.
«Η προστασία ενάντια στα ρωσικά drones πρέπει να ενισχυθεί εκ νέου στις πόλεις μας, όπως η Χερσώνα και Νικόπολη, όπως επίσης και στις παραμεθόριες κοινότητες της περιοχής Σούμι, όπου οι Ρώσοι κάνουν ουσιαστικά ένα ‘σαφάρι’ εναντίον των αμάχων» δήλωσε με ανάρτηση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Πηγή: protothema.gr
-
30 Ιανουαριου 2026, 11:10Ο μήνας του μέλιτος για την Εκκλησία της Κρήτης και τα προβλήματα που θα βγουν κάτω από το χαλί μετά -
30 Ιανουαριου 2026, 10:25Πώς το Μαξίμου απέφυγε το αυτογκόλ Αυγενάκη την τελευταία στιγμή-Θα έχανε την έδρα του -
30 Ιανουαριου 2026, 10:02Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
30 Ιανουαριου 2026, 13:55Champions League: Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν στα playoffs - Πότε είναι τα παιχνίδια -
30 Ιανουαριου 2026, 09:30Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη στο 18χρονο που έγινε "τσακωτός" με "φιξάκια" κοκαΐνης-Απολογείται σήμερα -
30 Ιανουαριου 2026, 09:00ΒΟΑΚ: Ενεργοποιείται η παραχώρηση στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο-Πως θα γίνει η κατασκευή του νέου δρόμου
