Κόσμος
Και ο γιός του Τραμπ θετικός στον κορωνοϊό
Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ και ο μεγαλύτερος γιός του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γιου του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ.
«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μετά το αποτέλεσμα του τεστ έχει μπει σε καραντίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Όπως έγινε γνωστό ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.
Κάντε μας follow:
-
17 Απριλιου 2026, 10:45Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
18 Απριλιου 2026, 08:49Πένθος για τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του -
17 Απριλιου 2026, 07:15Γιώργος Καραμπελιάς: Ο Όρμπαν, ήταν σε ρόλο 5ης φάλαγγας, για την αποσύνθεση της ΕΕ! Η ήττα του, μεγάλη ήττα και για τους Τραμπ - Πούτιν! (podcast) -
18 Απριλιου 2026, 07:40Προβληματίζουν τον ΠΟΥ οι ιοί της γρίπης των πτηνών και η μετάδοση τους στον άνθρωπο -
17 Απριλιου 2026, 09:54Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ -
18 Απριλιου 2026, 07:15Σταύρος Χριστακόπουλος: Τα σκάνδαλα δεν φτάνουν να ρίξουν τη ΝΔ. Η οικονομική δυσπραγία είναι το κλειδί! (podcast)
