Μελάνια Τραμπ: Τα ψέματα που με συνδέουν με τον ελεεινό Επστάιν πρέπει να σταματήσουν σήμερα
αγαπημένα σου στη Google
Σε διάψευση οποιασδήποτε σχέσης με τον Τζέφρι Επστάιν προχώρησε η Μελάνια Τραμπ, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς που τη συνδέουν με την υπόθεση.
Σε σπάνια δημόσια δήλωσή της από τον Λευκό Οίκο τη Μεγάλη Πέμπτη, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τόνισε ότι οι αναφορές που τη συσχετίζουν με τον Επστάιν είναι ψευδείς και πρέπει να σταματήσουν. «Τα ψέματα που με συνδέουν με τον ελεεινό Τζέφρι Επστάιν πρέπει να σταματήσουν σήμερα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως ανέφερε, δεν είχε ποτέ προσωπική σχέση με τον επιχειρηματία, ούτε με τη στενή συνεργάτιδά του Γκισλέιν Μάξγουελ, με την οποία – όπως διευκρίνισε – διατηρούσε μόνο περιστασιακή επικοινωνία.
Η Μελάνια Τραμπ υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε θύμα του Επστάιν, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα.
Παράλληλα, κάλεσε το Κογκρέσο να προχωρήσει στη διοργάνωση δημόσιας ακρόασης με επίκεντρο τα θύματα του Επστάιν, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να καταθέσουν ενώπιον των νομοθετών και να καταγραφούν οι μαρτυρίες τους στα επίσημα πρακτικά.
Ο Τζέφρι Έπσταϊν συνελήφθη εκ νέου το 2019, αντιμετωπίζοντας ομοσπονδιακές κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Την ίδια χρονιά βρέθηκε νεκρός στο κελί του σε φυλακή του Μανχάταν, με τις Αρχές να καταλήγουν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.
Πηγή: protothema.gr
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
