Περού: Κατέρρευσε σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας σε σχολική γιορτή (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία στο Περού όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης κατέρρευσε σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ζωντανά ένας καλλιτέχνης.
Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της σκηνής στην πόλη Huamachucho, στην περιφέρεια Sánchez Carrión.
Όπως φαίνεται σε βίντεο, δεκάδες άτομα να είναι συγκεντρωμένα γύρω από τον τραγουδιστή, όταν η σκηνή υποχωρεί ξαφνικά και καταρρέει, την ώρα που εκείνος άρχιζε να ερμηνεύει ένα τραγούδι.
Το πλήθος παρακολουθεί έντρομο, ενώ η εξέδρα καταρρέει κάτω από τα πόδια των συμμετεχόντων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες και παρείχαν βοήθεια στους τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας καθηγητής και δύο μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.
-
20 Σεπτεμβριου 2026, 10:40Επιθεώρηση Εργασίας: Με «όπλο» την τεχνολογία ανεβάζει ταχύτητα στους ελέγχους -
20 Σεπτεμβριου 2026, 22:30Δύσκολη νύχτα στη Σητεία: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά -
20 Σεπτεμβριου 2026, 23:40Φθινοπωρινή Ισημερία 2026: Πότε μπαίνει επίσημα το Φθινόπωρο -
20 Σεπτεμβριου 2026, 13:01Αυξήσεις 2,6%-3% στις συντάξεις το 2027, με όφελος έως 840 ευρώ ετησίως -
20 Σεπτεμβριου 2026, 20:13Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Σητεία - Πλησίασε το Καρύδι, σε ετοιμότητα για εκκένωση πέντε περιοχές (Φωτο) -
21 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Κωνσταντίνος Αλεξάκης: Πώς θα ακυρώσουμε τα επιθετικά σχέδια της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου! (podcast)
