Ρωσία: «Αναμένεται σημαντική δήλωση Πούτιν», είπε ο Πεσκόφ
αγαπημένα σου στη Google
Σημαντικές ανακοινώσεις θα κάνει τη Δευτέρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σε συνάντηση με μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη Τύπου.
«Στα μέσα της ημέρας, κάποια στιγμή μετά τις 14:00-14:30 (τοπική ώρα), αναμένουμε ότι ο πρόεδρος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Θα είναι μια συνάντηση εργασίας με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναμένουμε μια σημαντική δήλωση από τον πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Σημειώνεται πως τις τελευταίες μέρες, εκτός από τη συνεχιζόμενη εισβολή στην Ουκρανία, η Ρωσία έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις για τη σειρά παραβιάσεων στους εναέριους χώρους Πολωνίας και Εσθονίας, είτε με drones ή με αεροσκάφη.
Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε σχετικά και είπε πως θα σταθεί στο πλευρό της ΕΕ αν συνεχιστούν οι προκλήσεις της Μόσχας.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
