3χρονος Άγγελος: Σοκάρουν τα στοιχεία για τα βασανιστήρια - «Τον χτυπούσαν με γροθιές και γκλοπ, έσβηναν πάνω του τσιγάρα».
αγαπημένα σου στη Google
Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ αποκαλύπτει το Star για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης του 3χρονου Άγγελου από τον πατριό του και τη μητέρα του στην Κρήτη. Τα όσα φέρονται να έκαναν περιγράφονται λέξη λέξη στο ένταλμα της προσωρινής τους κράτησης που φέρνει στο φως η δημοσιογραφική έρευνα.
«Είχατε σκοπό - μητέρα και πατριός - τον θάνατο του παιδιού. Βρισκόσασταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ξέρατε τι κάνατε όχι μόνο την ημέρα που το παιδί έπεσε σε κώμα αλλά και προηγούμενες ημέρες». Αυτό αναφέρουν οι δικαστικές αρχές στο ένταλμα της προφυλάκισης για τους κατηγορούμενους, οπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Για την 26η Ιανουαρίου, τη μοιραία ημέρα, στο ένταλμα για τον πατριό αναφέρεται ότι:
«Με τη συγκατηγορούμενή σου καταφέρατε στον ανήλικο με ανθρωποκτόνο δόλο και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πολλαπλά και σφοδρότατα πλήγματα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι με τα χέρια (γροθιές) και τα πόδια σας καθώς και με τη χρήση ενός ξύλινου ρόπαλου (γκλοπ) και δύο ξύλινων τμημάτων πλακέ – μερών βρεφικής κούνιας, προκαλώντας του εκτεταμένες βαρύτατες σωματικές κακώσεις σε όλο το σώμα και στο κεφάλι», αναφέρουν οι δικαστικές αρχές.
Οι δικαστικές αρχές περιγράφουν και άλλα βασανιστήρια στο παιδί. Βασανιστήρια που έγιναν προηγούμενες ημέρες και δεν τα χωρά ανθρώπινος νους.
«Του προκαλούσατε εγκαύματα, σβήνοντας αναμμένα τσιγάρα στα χέρια, τα πόδια, τη γενετική περιοχή και σε έτερα σημεία του σώματός του και περαιτέρω του προκαλούσατε εγκαύματα με πυρακτωμένο τμήμα μεταλλικού αναπτήρα».
Σημειώνεται ότι πατριός και μητέρα ακόμα και στη συμπληρωματική τους απολογία συνέχιζαν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Η ουσία σε αυτή την υπόθεση όμως είναι ότι το παιδί χάθηκε με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο....
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 13:00Νίκος Μαρκοβίτης: Καζάνι που βράζει η Τουρκία λόγω CHP - Βυθίζεται η τουρκική λίρα! (podcast)
