Ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου ύδρευσης Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου από το Φράγμα Αποσελέμη

Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου ύδρευσης Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, από το Φράγμα Αποσελέμη (επέκταση του υδραγωγείου με κωδικό ΟΠΣ 5181179) στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα : Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο ιδιαίτερης σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής.
Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ανέφερε : “ στην πραγματικότητα πρόκειται για το έργο των δικτύων της παραλιακής ζώνης Αγίου Νικολάου, από το Σίσι μέχρι την Ελούντα -ύψους 25 εκατ. ευρώ – που θα βοηθήσει σημαντικά την στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος και βελτιώνει σημαντικά την δυνατότητα καλύτερης υδροδότησης της τουριστικής ζώνης.
Ο κ. Ζερβός, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής στην κυβέρνηση - για το έργο πνοής όπως το χαρακτήρισε που θα υλοποιηθεί με την συνεργασία του ΟΑΚ - υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή για την εξέλιξη του θέματος αυτού, τόσο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, όσο και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη.
-
09 Ιουνιου 2023, 08:57Ηράκλειο: Έπεσαν λάδια σε κεντρικό δρόμο - Έχουν σημειωθεί ατυχήματα (φωτο + βίντεο)
-
08 Ιουνιου 2023, 23:04Γεγονός το πρώτο πλαφόν σε κότες και πρόβατα στα χωριά, μπαίνουν κανόνες
-
07 Ιουνιου 2023, 14:35Χερσόνησος: Ο "αιφνίδιος" θάνατος ήταν τελικά από ναρκωτικά-Δυο συλλήψεις
-
08 Ιουνιου 2023, 18:00Εμφανίστηκαν τσούχτρες και τσίμπησαν λουόμενους στην όμορφη παραλία Βούλισμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου
-
09 Ιουνιου 2023, 12:42Ηρακλείο: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο (Φωτο)
-
08 Ιουνιου 2023, 10:48Χερσόνησος: Αύριο απολογούνται οι 2 συλληφθέντες για τον θάνατο του 41χρονου- Πως τους βρήκε η ΕΛΑΣ