Κρήτη
Αποδεκτή η πρόταση δημιουργία Κέντρου Μεσογειακής Πολιτιστικής Δημιουργίας στον Άγιο Νικόλαο

Αποδεκτή έγινε η πρόταση του Δήμου Αγίου Νικολάου για την δημιουργία του Κέντρου Μεσογειακής Πολιτιστικής Δημιουργίας, με έδρα το κτίριο του Ειρηνοδικείο στον Άγιο Νικόλαο, σύμφωνα με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Στην σχετική απόφαση, εγκρίνεται επίσης, η λειτουργία μέρους των δραστηριοτήτων του Κέντρου Επιμόρφωσης Δια Βίου Μάθησης στον β΄ όροφο του Ειρηνοδικείου.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι με την απόφαση αυτή, ουσιαστικά επισφραγίζεται η συνεργασία του Δήμου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ όπως ανέφερε : ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θ΄ ανταποκριθεί επαρκώς στην συνεργασία αυτή.
Κάντε μας follow:
-
27 Μαΐου 2023, 07:00Δ. Μινώα Πεδιάδας: Ενα 16χρονο «αστέρι» από το Καστέλι που διαπρέπει στα Μαθηματικά και όχι μόνο... (Βίντεο)
-
27 Μαΐου 2023, 15:32YouTube Stories: Πέφτουν τίτλοι τέλους στις 26 Ιουνίου
-
26 Μαΐου 2023, 15:10Πολιτική Προστασία: Προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη
-
26 Μαΐου 2023, 18:15"Κλείδωσαν" οι υποψηφιότητες για τον ΣΕΤΕ- Οι Κρητικοί ξενοδόχοι που διεκδικούν την είσοδο στο Δ.Σ.
-
27 Μαΐου 2023, 14:00Ηράκλειο: Από το όργιο παρανομιών με τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους περνάμε σε συμμόρφωση
-
27 Μαΐου 2023, 21:36Κομολίθοι Κρήτης. Το εκπληκτικό άγνωστο τοπίο που θυμίζει Καππαδοκία (Βίντεο)