Χ. Μαμουλάκης: Επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης της ομαλότητας στις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ
αγαπημένα σου στη Google
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Χάρη Mαμουλάκη με Αναφορά προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης της ομαλότητας στις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Με την συγκεκριμένη επιστολή, εκφράζεται έντονη ανησυχία για την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τοπική αγορά και τον πρωτογενή τομέα, εξαιτίας των καθυστερήσεων στις πληρωμές αγροτικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Χιλιάδες δικαιούχοι συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς εισοδήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες ασφυξίας στην αγορά. Το ζήτημα δυστυχώς, τείνει να λάβει διαστάσεις συστημικού κινδύνου, καθώς δεν έχει επιπτώσεις μόνο στον αγροτικό κόσμο, αλλά επιτείνει την έλλειψη ρευστότητας στο εμπόριο, τις υπηρεσίες και την εφοδιαστική αλυσίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ήδη εύθραυστη οικονομία του νησιού.
-
14 Ιουνιου 2026, 22:43Τζόκερ: Τζακ ποτ στην κλήρωση της Κυριακής για τα 1,7 εκατ. ευρώ -
15 Ιουνιου 2026, 23:05Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου: Εντυπωσιακή αύξηση της ΔΗΠΑΚ -
15 Ιουνιου 2026, 10:20Αναβρασμός στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων για τη δομή μεταναστών-Αντιδράσεις και εντός της ίδιας της Δημοτικής Αρχής-Επιστολή από τουριστικούς φορείς -
14 Ιουνιου 2026, 21:14Ρυθμίζονται τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Έχουν ήδη ενταχθεί 19.000 οφειλέτες -
15 Ιουνιου 2026, 07:06Δύο νέοι χώροι υποψήφιοι για τη Δομή μεταναστών - Μια στο Ηράκλειο, μια στα Πεζά -
15 Ιουνιου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας!
