Κρήτη
Χανιά: 19χρονος τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών – Κρίσιμη η κατάσταση του
Ένας 19χρονος δίνει μάχη για την ζωή του μετά από σοβαρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, σε προπόνηση πολεμικών τεχνών.
Ο 19χρονος από τα Χανιά ήταν αθλητής Πολεμικών Τεχνών και δέχτηκε πολύ δυνατό (όπως αποδείχθηκε) χτύπημα στο κεφάλι με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά! Το χτύπημα του προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής τη σοβαρότητα του χτυπήματος και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.
Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν σε καλή κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες, μολονότι ο 19χρονος νοσηλεύεται μερικές μέρες στη ΜΕΘ.
Κάντε μας follow:
-
10 Απριλιου 2026, 09:10Ηράκλειο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή – Μ. Σάββατο -
09 Απριλιου 2026, 17:03Υποψήφιος Πρύτανης στο ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Νίκος Βιδάκης -
10 Απριλιου 2026, 10:16«Η ζωή εν Τάφω… Ω γλυκύ μου έαρ»: Επιτάφιοι από όλη την Κρήτη που συγκινούν (Φωτο) -
10 Απριλιου 2026, 07:16Μεγάλη Παρασκευή: Η Αποκαθήλωση και ο Επιτάφιος -
09 Απριλιου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας Μέρος 5ο - Το τρίγωνο που κρίνει τις τύχες του κόσμου! (podcast) -
10 Απριλιου 2026, 15:10Στην Πλάκα για την περιφορά του Επιταφίου ο Νίκος Ανδρουλάκης
