Κρήτη
Χανιά: 19χρονος τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών – Κρίσιμη η κατάσταση του

Ένας 19χρονος δίνει μάχη για την ζωή του μετά από σοβαρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, σε προπόνηση πολεμικών τεχνών.
Ο 19χρονος από τα Χανιά ήταν αθλητής Πολεμικών Τεχνών και δέχτηκε πολύ δυνατό (όπως αποδείχθηκε) χτύπημα στο κεφάλι με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά! Το χτύπημα του προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής τη σοβαρότητα του χτυπήματος και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.
Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν σε καλή κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες, μολονότι ο 19χρονος νοσηλεύεται μερικές μέρες στη ΜΕΘ.
Κάντε μας follow:
-
19 Μαρτιου 2025, 12:10Ηράκλειο: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του 48χρονου Γιώργου
-
19 Μαρτιου 2025, 15:10Τραγωδία στο Γεροπόταμο: Έφτασε η ώρα των απολογιών για πρώην δήμαρχο και αντιδήμαρχο Φαιστού
-
18 Μαρτιου 2025, 13:56Γρηγόρης Πασπάτης: Εξελέγη καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Ένας μαχητής της Ιατρικής κατακτά την κορυφή
-
19 Μαρτιου 2025, 10:16Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
18 Μαρτιου 2025, 15:38Aυτός είναι ο αρχηγός των «τσιγαράδων» - Οι εντολές από Ντουμπάι και η Κρήτη
-
19 Μαρτιου 2025, 14:25Φρέσκο χιόνι έπεσε στα ορεινά των Ανωγείων και στο Οροπέδιο του Ομαλού Χανίων (Φωτο και Βίντεο)